vår väg till ett nytt land, Frankrike

fredag 17 augusti 2018

Cykla mellan Béziers och Homps längs Canal du Midi

Då vi tog med våra cyklar ner i somras så har vi börjat planera för vår första cykelsemester längs kanalen till i oktober, hittade kartan nedan och vi har bestämt att ta oss till Homps från Béziers. Vi tänker att 59 kilometer är en bra första start för 2 gröngörlingar på cykel och klart vi hoppas att vädret är med oss. 
Denna site Relax Bike Tours har en massa bra information och vad att ta med och tänka på. 



Köpte mig en ny cykel på Biltema i våras, hade inte cyklat på över 25 år, så underbart roligt att cykla igen, har man en gång lärt sig så sitter kunskapen i!!
Har utrustat den full med väska och korg så man kan ta sig både till havet och in mot landet. Svarta Sara nedan :-)



Planen är att starta tidigt och cykla i lugn takt och njuta av färden och omgivningarna, hoppas kunna återge vår resa i ett senare inlägg med bilder och info,  hitta ett B&B eller Gites och ta sig en promenad i byn och avsluta cyklingsdagen med en god middag, kommer tillbaka med info :-) !!


2 kommentarer:

  1. Hej Marie!
    Tack för en informativ blogg, jättebra för mig som funderar på att bosätta mig i Beziers. :) Men jag har några frågor om stan och vore tacksam om du kanske hade tid att besvara dem. Finns det möjlighet att skicka mail eller finns du på FB?
    Mvh,
    Charlotte

    SvaraRadera

kul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar om vår blogg :-)