vår väg till ett nytt land, Frankrike

torsdag 8 juni 2017

Vårt sista besök på IKEA i Montpellier??

Då har vi nog fått med allt på listan vi velat ha från IKEA och återkommer kanske för värmeljus, bara!! Köpte oss ett klaffbord sist vi var nere och har kompletterat med Bestå väggskåp, ett över klaffbordet och tre över TVn. Glasdörrar har vi hemma som vi tar med i bilen tillbaka i Juli, bra att ta tillvara på de resurser man har, vi har ju i praktiken två hem med allt.

Så skönt att allt inne i lägenheten är klart, så när som på att en AC skall installeras, men det för bli senare. Vi har vårt förråd kvar också som skall inredas med ALGOT systemet, det har vi bestämt att göra i oktober, vi måste lära oss att ha semester med :-)


 
Då vår toalettstol fick ny plats för införsel av vatten har vi letat förgäves efter en ny ring och lock, tog med de gamla hem och lämnade in på en billack, VOLVO original och hur smidigt och snyggt som helst, en tur till Castorama och köp av ny fattning till den blev pricken över it.

 
 
Enkel plastdekoration på GIFI för €5 förvandlade glasskåpet i köket till vår egen bistro, och den svarta trådhyllan i tre våningar för diverse grönt blev också lyckad som dekoration, utan att ta plats.
Vår favoritbutik i Polygone, livsfarlig att gå in i, man kan inte gå ut utan att köpa något!! denna gång införskaffades ett ljus turkost äpple, så nöjda
 

 
 
På vår balkong har vi byggt 2 självbevattningslådor till vårt olivträd och murgöna planterad tillsammans med en nyinköpt klematis, målat dem i en härlig turkos färg och dekorerat med plockade snäckskal från Valras Plage, är fortsatt skeptisk till att det funkar men de levde ju fortfarande efter 8 veckor utan besök!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar om vår blogg :-)