vår väg till ett nytt land, Frankrike

onsdag 17 februari 2016

plocklista klar till vårt IKEA kök!

idag har jag varit iväg på IKEA i Kållered och fått hjälp att få ihop en lista på alla varor vi skall köra ner i April.
Så mycket som möjligt tar vi med och köper vitvaror i Montpellier.

Mycket att tänka på och inte minst för gashällen och avstånd till skåp och fläkt, med deras hjälp fick vi till en bra utgångspunkt för köksfläkt och vitrinskåp med an liten öppen hylla emellan och en täck-list mellan fläkt och vägg, blir bra att täcka lite ledningar bakom och ändå ha lite öppet för circulations-uttaget på kortväggen.

Då fönstren öppnas inåt så har vi inte mycket plats för fler väggskåp men är inne på att köpa hyllor, kanske Lack eller Grundtal på IKEA, får se hur det ser ut i verkligheten innan jag bestämmer mig.

Enda solket är att jag kunde inte måttbeställa och få arbetsskivorna som jag ville så vi får köpa dem i Frankrike och fixa till själva med Francis hjälp!

Längtar så till att få komma ner och något mindre till allt ihop-ställande vi skall göra, min gode Per och jag :-)
ha en go kväll alla . . .

2 kommentarer:

  1. Så gjorde vi också. Det kändes tryggare att få hjälp med köksritningen (och alla ändringarna) på IKEA i Sverige. Likaså plockade vi ut alla varor i Sverige och fraktade ner dom till Frankrike för att slippa eventuella problem på plats med ofullständig leverans. Allt funkade jättebra med hjälp av vår snickare på plats.

    SvaraRadera
  2. Precis så har vi tänkt, men vi köper alla vitvaror i Montpellier, och allt som är tillbehör till dom tar vi med härifrån.
    Då du ändå har 5 års garanti på dom blir det lite enklare att ta det i Frankrike än att transportera hem dem hit!

    SvaraRadera

kul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar om vår blogg :-)