vår väg till ett nytt land, Frankrike

torsdag 3 november 2016

vår hall i Béziers

Färg kan verkligen förändra en hall, när Francis sa att det hade tagit låg tid att ta ner tapeterna i hallen, var det ju inte att det var flera lager tapetserat i taket man trodde som tog tid!! kanske var modernt då men vi har då aldrig haft annat är målarfärg där.

Lite synd att interntelefonen, den för att öppna dörren i entrén, är beige, kanske den går att måla i någon specialfärg för plast, får väl googla efter info och tips, skulle vara trevligt att få den vit med, då vi inte kan byta ut den, vi har försökt men den är kopplad till ett gammalt system som finns i huset och det klarar inte av nya digitala moderniteter som finns på marknaden idag.

 

 
Vår lilla söta svarta lampa trillade ner en kväll och gick inte att laga, blev en ny vit från IKEA, varifrån annars :-)

Låsen på dörrarna är uppsmörjda och inställda så man enkelt kommer ut och in, var bara ett lås som fungerade när vi tog över lägenheten och vi har ett "tittöga" dessutom.
 
 
Har väl bara en sak kvar att köpa till hallen, vill gärna ha en väggpall, som sitter på väggen under den lilla tavlan och ljusknappen, vill allt sitta ner när man skall ta/dra av skor och stövlar men samtidigt inte ha något som står i vägen.
I stort sett är nu hallen klar, kanske en dekoration på golvet bredvid byrån, vi får se, vill ju inte ha för mycket när man äntligen lyckats hitta enkla och raka linjer.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar om vår blogg :-)