vår väg till ett nytt land, Frankrike

tisdag 27 mars 2018

färdiga med lägenheten i Béziers så när som på AC ännu saknas.

Hemkomna från Béziers redan för en vecka sedan, tiden bara flyger iväg, och boostade med sol, blå himmel, god mat och laddade kroppsliga batterier!
Känslan av att kunna åka ner och inte ha något som "hänger över en" som måste göras är både befriande men samtidigt lite skrämmande, vad skall vi engagera oss i nu? vi har ju inte gjort annat än fixat och donat i lägenheten sedan april 2016, otaliga resor till Montpellier och IKEA.

Det som är kvar att få in är en AC, vi fick en devis, offert, av vår byggherre för en fast installation, mycket energisnål A+ med två termostater, en i sovrummet och en i vardagsrummet, ca 4600 € ex rotavdrag för installation, vi känner väl att det inte riktigt är befogat att ha en fast AC och jag tittade runt på nätet efter en mobil istället.
Hittade Delonghi mobil för 849€ och har då möjlighet att ställa den var vi vill ha den. Bett vår byggherre och två hål i väggen för ventilation och känner att detta blir ett bättre alternativ, inte minst billigare :-)


Vi smög oss ut en kväll och fick planterat vår "Olivia", vårt olivträd, utmed kanalen och hoppas hon överlever tills vi blir permanent boende i Béziers, skall hänga på henne en lapp om ägandeskap nästa resa!! och att vi kommer plocka hem henne!!

Parken i Béziers är fantastik att promenera igenom och sätta sig ner och njuta, nedan bilder från början av mars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar om vår blogg :-)