vår väg till ett nytt land, Frankrike

onsdag 3 april 2019

bara slappa och njuta

Tiden går så fort, redan 2 veckor sedan vi kom hem från Béziers, där vi tillbringade en åtta dagar med att inte ha ett enda måste.
Sedan köpet av vår lägenhet har vi hela tiden haft saker att förbättra, inskaffa eller skruva ihop, vi bestämde innan vi åkte ner denna gång att vi gör inget, det var verkligen behövligt och skönt, att verkligen ta sig tiden att vara onyttigt ger mer i ro och njutning,



Vädret var underbart, inte så varmt men vi mår så gott av att ha en blå himmel och man får klä sig därefter, vi tog oss utanför stan och åkte till Valras Plage, hade tänkt ta en långpromenad men det blåste nästan storm! tror att stranden där är den mest välskötta och det städas allt som oftast året om och det är så härligt att slippa allt skräp som folk väljer att bara lämna kvar.

så kul att hitta detaljer i
husfasader som denna!


vår saluhall


taket på Polygone

Vi har fått kontakt med ett svenskt par som flyttat till Béziers förra året, vi bor inte långt från varandra och det är riktigt härligt att ha vänner här, som utforskar stan och omgivningarna, vi trivs så gott i deras sällskap, att kunna ge tips och råd till varandra är  så mycket värt.

Vi har beslutat att installera ett AC-aggregat i sovrummet och utomhus elkontakter + fixa ordning på min temporära installation av vår köksfläkt, den skall kopplas till husets utblås och inte som nu, kapad under en hylla :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar om vår blogg :-)