vår väg till ett nytt land, Frankrike

tisdag 11 februari 2020

skapa en kalender

Vi har lyckats kunna åka till vår stad i stort sett, varannan månad, så underbart att ha chansen att "vila upp sig" under blå himmel och sol. Vårt mål för permanent boende i stan är i praktiken uppfyllt och vi har skapat en lägenhet med det vi behöver för ett liv med de vardagliga saker som behövs.


När man vågar ta ett beslut och ha som mål att ro det iland i verkligheten, finns nog inget mer befriande att våga släppa taget av livets alla små ting man trodde man inte skulle klara sig utan. Vi skall lämna Sverige och bosätta oss permanent i Frankrike och vår underbara stad Béziers, vi har skapat kontakter med vänner och ser fram emot en framtid full av aktiviteter och vänskapsband som säkert räcker en hel del.

Fram tills vi tar steget fullt ut så har jag börjat med en kalender för de dagar vi är "hemma" att göra och besöka, använder mig av https://www.calendarlabs.com/ och printar ut innan vi åker hem, klart att det inte är spikat var dag men vad som finns att göra blir så synligt och man kan ju alltid byta dag :-)







2 kommentarer:

  1. Så roligt att se sin dröm uppfyllas, att våga ta steget blir ju en befrielse och man kan börja njuta av det, av hela hjärtat.
    Det blir så roligt att få följa er resa i er vackra Beziers.

    SvaraRadera

kul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar om vår blogg :-)