vår väg till ett nytt land, Frankrike

onsdag 10 november 2021

En lång sommar som passerat . . .

Oj, oj , oj, vad tiden går fort när man har både fint väder och roligt!! sommaren har verkligen sprungit förbi med en massa underbara möten och underbara dagar med havet strax utanför dörren.

Vi drog ner för ett par år sedan vår lilla Pärla, en Bürstner City husvagn, 1983, som jag pimpat och donat inne i, vi rullade in på Camping Rene Oltra i mitten av maj och stannade i 17 dagar, lite kallt på nätterna men ett underbart liv att koppla av på och även Alice trivdes som fisken i vattnet.


En nyöppnad fiskrestaurang i Heliopolis. L'air Marin, sålde fantastiskt goda och prisvärda skaldjursfat, en meny med en flaska vitt vin, från Picpoul, lokalt vin, 2 personer för € 54, vi inhandlade detta fat flera gånger :-) 


Ytterligare en nyöppnad restaurang som tagit över Calypso, numera La Bohémia nere på Port Nature 1, vi är mycket nöjda med maten, servicen kanske inte var på topp med vi återkom flera gånger ändå.

Att campinglivet kunde vara så härligt hade vi anat men inte på långa vägar trott att vi blev så sålda på livsstilen, där och då kände vi att vi gjort rätt att ta beslut om införskaffande av en nyare vagn, yngre än 10 år som är Oltras krav, för att till säsången 2022 stå på campingen från 15 mars - 15 oktober, vilket landställe och bara ha det ca 30 från hemmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar om vår blogg :-)