vår väg till ett nytt land, Frankrike

måndag 15 november 2021

En ny husvagn

Midsommar på campingen med vänner, hemgjord sill, sill, potatis och allt annat som hör dagen till, i år utan dans kring stången, mycket p.g.a Covid och restriktioner.

Grannarna runt vår plats tipsade om en husvagn, ett par pitcher bort, som var till salu och vi gick dit och undersökte om vi möjligt skulle slå till och köpa den. Vi kom fram till att vi var intresserade och gick ner till incheckningen på campingen för att få mer information, väl där får vi ett nytt erbjudande om än "finare och yngre vagn" som också stod färdig på plats för säsång, vi tog oss till Alle Mistral 43 och där stod en Hobby, 2009, Prestige Pearl 595, med förtält ordnad uteplats klar att flytta in i, vi slog till direkt!! 

Kontakt med säljaren för att komma överens om priset, skriva papper och få ett kontrakt med Rene Oltra, 10onde juli flyttade vi in i vår nya vagn och där blev vi kvar till den 15onde oktrober, vilken sommar :-) helt underbart att kunna ta ett morgondopp i Medelhavet, därefter dagens första kopp kaffe och sedan bara njuta av dagen, det är verkligen livskvalitet och njutning av livets goda som ges och tas.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar om vår blogg :-)