vår väg till ett nytt land, Frankrike

fredag 11 december 2015

ha rätt växel

i somras när vi flög in till Béziers flygplats och skulle ta flygbussen (Navettes) till vår stad så gick det inte riktigt så smidigt som vi tänkt oss, inget problem med att hitta den vid flyget, finns 2 bussar att välja på, den ena går mot Agde och den andra mot Béziers Gare.

nä, det som blev vårt största problem var att föraren först vägrade låta oss betala då vi bara hade en 10 eurosedel för betalning, föraren ville att vi skulle växla till småpengar och bad oss kliva av, många av de som klev på betalade med småmynt, resan kostar € 1,60 enkel väg/person och jag listade ut att det skulle nog finnas gott om växel tillbaka.

Vi fick tillslut kliva på och kan säga att föraren var mycket missnöjd när jag bad om att än en gång få köpa 2 biljetter med min 10 eurosedel, irriterat tog föraren fram sin växellåda och jag lovar att den lådan hade kunnat växla till sig sedlar en hel dag inne på Hyper U!!

tänk på att ha småväxel i EURO, vi har alltid en liten plånbok med småväxel i och för det mesta har vi använt pengarna som dricks sista dagen på semester men nu behåller vi dem ifall ifall :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar om vår blogg :-)