vår väg till ett nytt land, Frankrike

fredag 18 december 2015

vi väntar med spänning :-)

vår hantverkare, i Béziers, har skickat ritning och mått på vårt kök med öppen planlösning och jag har skickat ner mitt förslag för utvärdering om det är möjligt att genomföra, har ju bara 206 cm i bredd att arbeta med!!
nedan är bilder på förslag

med allt från IKEA både vitvaror och skåp/bänkar hamnar slutsumman på ca 50.000:-
25 års garanti på stomar och 5 år på alla vitvaror, 10 år på köksblandaren, vi satsar dessutom på så energisnåla vitvaror som möjligt och IKEA har ju en del att välja på.

IKEAs designprogram är ju inte direkt imponerande på att återge färgerna men luckor blir vita och arbetsbänkar i svartmelerad sten.

2 kommentarer:

  1. Hej vi köpte också på IKEA. Bra att kunna planera "på svenska" och köpa i Frankrike. Så tänkte vi men i slutändan fick vi kökssnickerierna nerkörda till Frankrike vilket underlättade. Jag känner en svensk inredningssnickare som har flyttat ner och bor i närheten av Beziers och som hjälpte mig om du är intresserad. Han gör också enklare VVS. Kanske blir han lite dyrare än en fransk hantverkare men du får lättare med dialogen.

    SvaraRadera
  2. vi är mycket nöjda med vår Francis som har alla certifikat och gör allt inom el, vvs, badrum ja, you name it, med vår rätt till ROT-avdrag dessutom och tack för infon om din vän, man vet ju aldrig :-)
    vi skall sätta upp allt själva och har en vecka på oss att få till det, går säkert utmärkt med ett gott rödvin att smutta på.

    SvaraRadera

kul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar om vår blogg :-)