vår väg till ett nytt land, Frankrike

torsdag 3 december 2015

planera nytt kök till lägenheten i Béziers

i flera veckor har planer och byggande på ett nytt kök från IKEA sysselsatt oss med önskemål om dittan och dattan, så mycket man vill ha med men inser att ytan är inte tillräcklig!!
kök från IKEA

det är perfekt att använda deras planner och att få chans att se sitt nybyggda kök i 3D är inte alls dumt.

Vårt kök är renskrapat på sånär en diskho och vi kommer att riva väggen mellan salong och kök som idag har en armerad glasskiva i sig, vi vill ha en öppen planlösning och väntar ivrigt på att få alla måtten från vår hantverkare, Francis, när väggen är nere och beställning av kök kan göras.

så vad vill vi ha in?
gashäll, combiugn, fläkt, kyl, frys, diskmaskin, diskho, tvättmaskin och någorlunda arbetsytor. Med planeringsverktyget ser vi redan att utrymme för förvaring är litet men, tack vare att vi har ett förråd i svalen, finns ju möjlighet att förvara sådant som man vanligtvis har i köket men som egentligen bara tar en massa plats.

Var på en kökskväll på IKEA i Kållered och fick en massa tips och inspiration, kan varmt rekommendera er som funderar på att bygga till eller renovera, vi kommer att köpa vårt kök i Montpellier med hjälp av de duktiga medarbetarna på köksavdelningen som hjälper till att få rätt artiklar i Frankrike, då det kan skilja sig lite på nummer, annars är alla mått och storlekar samma oavsett vilket IKEA man handlar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar om vår blogg :-)